Afscheidsfeestje

Zaterdagavond was het dan zo ver: de Sangita en Filip Farewell Extravaganza!!

Eerst en vooral willen we alle vrienden en familie bedanken die tijd vrij gemaakt hebben om naar ons feestje te komen. We hadden niet verwacht dat er zoveel volk zou komen opdagen. We vonden het echt supergezellig.
Al bij al mochten we van geluk spreken dat alles op tijd klaar was om iedereen te kunnen ontvangen. De laatste voorbereidingen voor ons vertrek namen toch net iets meer tijd in beslag dan we eerst hadden ingeschat. Gelukkig stroomde het volk pas vanaf half acht toe, zodat we uiteindelijk toch nog alles op tijd klaar was (nooit gedacht dat een kapotte panty zoveel invloed kon hebben op ons feestje!).
Maar bon, genoeg daarover, tijd voor het feestje! Muziek, ambiance, hapjes, drankjes, ... kortom alle ingrediênten voor een geslaagd feestje waren aanwezig.
Soms leek het alsof er geen tijd genoeg was om met iedereen te kunnen babbelen, naar goede raad te kunnen luisteren en af en toe ook nog een pintje of een wijntje naar binnen te gieten :-)
Tegen middernacht was het dan tijd om het feestje te verplaatsen naar mijn appartementje (een kleine stap voor de mensheid, een grote stap voor de dronkaards onder ons). Het was voor sommige mensen een emotioneel afscheid en dat maakte het voor ons niet gemakkelijker. Met vuurwerk, muziek, nog meer drank en vooral GEEN stoeltjes hebben we het feestje afgesloten.

Bedankt aan iedereen die tot op het laatste is gebleven! Trouwens, Jeroen, mijn huisbaas heeft nog gebeld, je moet toch nog een nieuwe vloer betalen (PS: voor iedereen die het zich afvraagt -> 20 sterretjes-stokjes op hetzelfde moment aansteken is GEEN goed idee).

Het gastenboek zit veilig in onze rugzakken, zodat we jullie niet kunnen vergeten :-)
Bedankt voor de lieve EN grappige tekstjes (Pieter, it was hilarious, Eddy Izzard material :p)

Laatste foto's

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer